Megtudom valahol nézni, hogy a könyvelő milyen számlaszámot adott meg a az adóvisszatéritésemhez?
Április 22-én adta be a könyvelőm az adóvisszateritésem, és az asszony számlaszámára szerettem volna utalni, de félek hogy ez a csökött sok más mellett ezt is elcseszte valahogy, mert nem kaptam még meg az utalást.
A navnál megnézhetem ezeket az adatokat valahol?
A nav ebev portálon meg tudod nézni a beadott dokumentumokat, ányk kell a megnyitáshoz.
De miért nem magadnak csináltad a bevallást Eszja felületen?
Köszönöm szépen.
Nem igazn vagyok otthon az adózásban. Megpróbáltam, de elakadtam, igy a céges könyvelőt kértem meg....bár ne tettem volna.
Elméletileg 30 napon belül utalnak, de ez csúszhat.
Viszont tényleg nem értem, minek ehhez könyvelő. Ha jól sejtem sima alkalmazott vagy, azaz a bevallást a NAV megcsinálta neked. Belépsz az ESZJA felületen, ráböksz a kiegészítésre, megadod a személyi kedvezményt annyi hónapra, amennyire jár, megadod a számlaszámot és kész. Faék egyszerűségű az egész.
"Tavaly el is mondta, hogy ehhez kell az ő jogkörük,"
Hát ez nagyon furcsa. Egyébként mi értelme van a tervezetnek, ha nem tudok benne módosítani, kiegészíteni csak úgy, ha egy NAV-os nyúl bele?
Tényleg így működne? Azért nem tudom, mert én is az ÁNYK-t használom hasonló okból, mint a 7-es válaszoló. 5 perc alatt kitöltöm vele a bevallást és a következő percben már továbbítom is a NAV felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!