Mérlegképes könyvelői végzettség hogy lesz?
Figyelt kérdés
Hallottam, hogy most lesz tavasszal az utolsó ingyenes képzés, ezt követően 900.000 Ft-ba fog kerülni a mérlegképes könyvelői tanfolyam.
De az okj is meg minden képzés?
Hogy ilyen sokba?
2024. márc. 2. 19:11
31/34 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy az egészet ki kell fizetned. Nekem 4 modulból volt felmentésem és arányosan fizettem a tandíjat is
Ráadásul a gépi könyvelés a legrövidebb modul
32/34 A kérdező kommentje:
Azzal nem is lenne baj, hogy 1 modult a gépi könyvelést megcsinálni, de most a legutóbbi információim alapján nem csak abból kell levizsgázni hanem az egészből kell egy záróvizsga
korábban nekünk csak 1 modult mondtak, nem az egészet ...
2024. márc. 5. 14:39
33/34 anonim válasza:
Ha az egészből kell egy záróvizsga, akkor gondolom képesítő vizsgát kell tenned. Anyagilag az se lesz annyira durva, mint a tanfolyam és most jelentkeztem fel rá, 70e ft, plusz neked a gépi könyvelés, szerintem max 100e ből ki fog jönni
34/34 A kérdező kommentje:
Hova jelentkeztél? Ahova én jelentkeztem 35e Ft 2 hónap + 6x 4500 Ft a felmentett tárgyak +jelentkezési díj 5eFt ebbe benne van a gép könyvelés ára
2024. márc. 6. 08:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!