Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Mérlegképes könyvelői végzetts...

Mérlegképes könyvelői végzettség hogy lesz?

Figyelt kérdés

Hallottam, hogy most lesz tavasszal az utolsó ingyenes képzés, ezt követően 900.000 Ft-ba fog kerülni a mérlegképes könyvelői tanfolyam.

De az okj is meg minden képzés?

Hogy ilyen sokba?

2024. márc. 2. 19:11
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy az egészet ki kell fizetned. Nekem 4 modulból volt felmentésem és arányosan fizettem a tandíjat is

Ráadásul a gépi könyvelés a legrövidebb modul

2024. márc. 5. 11:30
 32/34 A kérdező kommentje:

Azzal nem is lenne baj, hogy 1 modult a gépi könyvelést megcsinálni, de most a legutóbbi információim alapján nem csak abból kell levizsgázni hanem az egészből kell egy záróvizsga

korábban nekünk csak 1 modult mondtak, nem az egészet ...

2024. márc. 5. 14:39
 33/34 anonim ***** válasza:
Ha az egészből kell egy záróvizsga, akkor gondolom képesítő vizsgát kell tenned. Anyagilag az se lesz annyira durva, mint a tanfolyam és most jelentkeztem fel rá, 70e ft, plusz neked a gépi könyvelés, szerintem max 100e ből ki fog jönni
2024. márc. 6. 08:44
 34/34 A kérdező kommentje:
Hova jelentkeztél? Ahova én jelentkeztem 35e Ft 2 hónap + 6x 4500 Ft a felmentett tárgyak +jelentkezési díj 5eFt ebbe benne van a gép könyvelés ára
2024. márc. 6. 08:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!