Mérlegképes könyvelői végzettség hogy lesz?
Hallottam, hogy most lesz tavasszal az utolsó ingyenes képzés, ezt követően 900.000 Ft-ba fog kerülni a mérlegképes könyvelői tanfolyam.
De az okj is meg minden képzés?
Hogy ilyen sokba?
"elvégzel előtte egy alapszakot és egy mesterszakot pénzügy és számvitel képzésen"
Elárulom neked, hogy a mérlegképest egyik sem veri. Még nem vagy tisztában azzal, hogy valójában "nulla" tudással bírsz ahhoz képest, amit egy (jó) mérlegképes képzés ad.
Én 1992-ben végeztem el elsők között 1,5 év alatt a 3 év helyett. Már akkor 85 ezer forintba került és mocskosul nehéz volt ilyen rövid idő alatt meglépni, pedig akkor már sűrűn találkoztam "akasztófával". :)
Azóta UNIO-s tagok lettünk, tehát még az is képbe került ilyen szinten. Kell a 3 év hozzá, és bizony ennyibe kerül.
Érdekes mégis a szerinted "0" tudást, ki lehet váltani a diplomával, 1 modult biztosan meg talán a képzés vizsgát kell megcsinálni, de ez még nem tisztázott, elképzelhető, hogy csak 1 vizsgát kell tenni (akinek a tantárgyai között nincs gépi könyvelés) van olyan iskola, ahol ezt is tanítják...
Lényeg, hogy a szerinted 0 tudással, a nagy részét kilehet váltani, de ha fizetős a képzés árát ugyanúgy ki kell fizetni, akkor is ha én csak 1 órára megyek, mert a többi alól FM-kapok
Lehet, hogy 92-ben nem így volt, de most így van, bár én azt olvastam, hogy korábban is volt, hogy automatikusan megkapták diplomával...
Nehogy azt, hogy a mérlegképesen majd mindent megtanítanak...
Van nekem ott végzett ismerősöm, semmivel nem tud többet, mint amit az egyetem ad (nem véletlen mentenek fel szinte az összes tárgyból, mert ugyanaz) , van ahol még a tanár is egyezik.
A valós dolgokat, úgy is a munkahelyen tanulja meg az ember, nem a képzésen. És nem is 3, hanem 2 év a képzés
Figyelj... aki jól akar keresni, gyűlöli magát?
Elég furán gondolkodsz, nem véletlen drágul a képzés, ha jó helyen dolgozol, igen jó fizetésre tehetsz szert, de látom ezt neked még nem mondták el
"ha jó helyen dolgozol, igen jó fizetésre tehetsz szert"
Na akkor drága 900-ért vagy sem?
"ha jó helyen dolgozol, igen jó fizetésre tehetsz szert"
Keres fele annyit, mint egy szoftverfejlesztő, vagy csak a harmada jön össze?
15:
Ahhoz képest, hogy eddig ingyen/ negyede volt?
Igen drága
16:
Ugyancsak jó fizetésük van.
Te komolyan ennyire nem vagy tisztában a közgazdász bérekkel?
Nem tudom nálad, hogyan működik de a fizetés a képzés elvégzése után esedékes nem előtte.
Nézz utána mennyit keresnek, ha ennyire el vagy veszve.
Békés megyében nézted? Vagy Szabolcsban?
Nem jó fele kapisgálsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!