TB tartozás összegét hol lehet lekérdezni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ügyfélkapun keresztül le tudom kérdezni az összeget? Szeretném rendezni évekre visszamenőleg.Eddig ügyfélkapun csak egy listát találtam az oktatási intézményekről és a munkáltatókról illetve,hogy mióta nem vagyok biztosítva,de a tartozásom összegéről ott nincs info.Amennyiben hozzáférek,lehetséges online rendezni átutalással vagy célszerű bemenni inkább személyesen?
Köszönöm szépen a segítséget!
2024. febr. 27. 10:16
1/6 A kérdező kommentje:
Köszi,közben meglett...viszont a kifizetésben kérném segítsen,aki tud.Át tudom nekik utalni az összeget? Mi szükséges ehhez?
2024. febr. 27. 10:43
2/6 anonim válasza:
Át tudod utalni. Az adószámlán látod a bankszámlaszámot, ahová tudsz utalni. Közleménybe az adóazonosítódat tüntesd fel.
Akár bankkártyával is tudsz fizetni.
3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet!
2024. febr. 27. 11:41
4/6 anonim válasza:
Pontosan hol találtad meg, kedves kérdező?
5/6 anonim válasza:
Itt kell belépni ügyfélkapun keresztül és a lehetőségeknél keresni olyasmit, hogy adószámla. Ott elindítani a lekérést.
6/6 A kérdező kommentje:
Igen,ahogy írták,adószámla lekérdezése.
2024. márc. 17. 08:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!