Örökölt pénz után kell-e adót fizetni?
Figyelt kérdés
2010. okt. 19. 15:27
2/6 anonim válasza:
Örökösödési adót eltörölték. Ha visszaemlékezel, az MDF kampányolt anno a "haláladó" eltörlésével.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi. Azt hittem az hogy nem kell fizetni azt csak ingatlanra törölték el. De igy már megnyugodtam egy kicsit.
2010. okt. 19. 15:52
4/6 anonim válasza:
"Örökösödési adót eltörölték."
De csak a közvetlen örökösnél!
5/6 anonim válasza:
Minden örökös közvetlen, az egyenesági leszármazók esetén eltörölték, ha valami jótét nagybácsi után örökölsz kell fizetni.
6/6 A kérdező kommentje:
Nagynéném után öröklök pénzt, de azt sem tudom még mennyit. Nincs valami értékhatár ameddig esetleg nem kell adózni, vagy ilyesmi. DE ha megmondjátok hol nézzek utána azt is nagyon megköszönöm.
2010. okt. 20. 08:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!