Jogosan követelik a pénzt?
Közel 1 éve mentem vissza dolgozni csökkentett munkaidőebe és adminisztrációs hiba miatt, nem csökkentették a rendszerben az óraszámot.
Mivel minden hónapban 30-40 túlórám volt,eleve több penzzel számoltam, nem gondoltam ilyesmire.
Tegnap hívtak hogy hiba történt, fizessek vissza kb 800 000 ft-ot.
"8 órás kinevezésem van utólag akarják velem alá íratni visszamenőleg a 4 órást."
Ne csinálj hülyeséget, hogy aláírod a visszamenőlegest!!!!
Így jártak. Tehát az elszámolás valós és szabályos, csak eredetileg nem így akarták, most pedig azon vannak, hogy Te nyeld le a békát helyettük. Senkinek ne tegyél ilyen szívességet! SOHA!
Most hívta fel az ügyvéd a figyelmemet, hogy elég sok minden hibádzik
Mivel 3 év alatti gyermekem van, a 12 órás műszak, a túlóra nem lenne megengedett. Kivéve, ha írásban nyilatkozom róla, természetesen ilyen nyilatkozat nincs
"Mivel 3 év alatti gyermekem van, a 12 órás műszak, a túlóra nem lenne megengedett. Kivéve, ha írásban nyilatkozom róla, természetesen ilyen nyilatkozat nincs"
És ezzel mire mész? Fel akarod jelenteni munkaügyi szabálytalanságért a céget? Az neked miért lenne jó? Ha tudtad, hogy túlórában dolgozol, akkor nem mondhatod, hogy nem tünt fel, miért nem változik a fizetésed a ledolgozott órák szerint.
Arról mit mondott az ügyvéd, hogy hogyan tartsd meg a 800 ezret?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!