Szerintetek is jogosan követeli tőlem az autósiskola ezt a pénzt?
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni,de először is elmondanám a történetemet.
Kb. 3 éve,még középiskolás koromban beíratkoztam "B" kategóriás,azaz személyautó jogosítványra.
Akkor 30 ezer ft volt a kresz, a rutin és a forgalom összesen 84 ezer ft + vizsgadíjak.Tehát összesen 114 ezer ft a tandíj.Akkor úgy nézett ki h ki tudom majd fizetni de sajnos nem sikerült összeszednem rá a pénzt,csak 15 ezer ft-ot tehát a kresz vizsga árának a felét.
Abba is hagytam az egészet,és bent maradt a 15 ezer ft-om.
A napokban újra kezdtem a tanfolyamot és a hölgy szerint még "él" is a 15 ezer ft-om.Ezaz gondoltam szuper.
Most viszont nem nagyon vannak tanulók és így alakultak át az árak: 15 ezer ft kresz + 60 ezer rutin és forgalom.tehát összesen 75 ezer ft a tandíj.
Ennek még jobban megörültem h nem kell fizetnem semmit sem már kreszre.Járok 1 hétig kreszre és ma a hölgy közli h nekem nem 75 ezer ft a jogsi,hanem 114 mivel én már 3 éve beíratkoztam és akkor azok voltak az árak meg h sulin keresztül íratkoztam be,és az iskola is kapott vmi támogatást,ezt a részt nem értettem kicsit nekem is zavaros volt.
Szóval a kérdés..
Jogosan kéri az iskola a 114 ezer ft-ot?
Mondjuk szerintem nekik van igazuk.
Ahogyan én számoltam még mindíg jobban járok ha inkább kifizetem a még 15 ezer ft-ot kreszre és inkább átmegyek 1 másik suliba,igaz itt ahol most vagyok 10 ezer ft-ba kerül a szerződésbontás.Tehát 30 ezer a kresz + 10 ezer szerződésbontás.Másik helyen ugyanígy 60 ezer a rutin + forgalom.Így összesen 100 ezer.Tehát még így is spórolok 15 ezret.
Tehát a lényeg.:)
Jogosan az amit az iskola állít vagy nem?
Köszi az olvasásért és a válaszért:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!