Melyik a legmegbízhatóbb állatvédő egyesület Magyarországon?
Eddig éveken át az adóm 1%-át a MÁSA alapítványnak adományoztam, azonban úgy gondoltam - ha még arrébb is van - , hogy jövőre más állatvédő alapítványok között is körülnéznek, mert néhány ember azt állította, hogy vannak jobb helyek is, akiknek felajánlhatom az adómat.
Melyik az az állatvédő alapítvány, ami szerintetek a legmegbízhatóbb, és a legjobb célra használja fel a felajánlott adományt?
Bár az 1%-os vonatkozás miatt voltaképpen értem a kategóriaválasztást, javasolnám, hogy inkább ide írd ki a kérdésed:
Babák Menedék Állatmentő Alapítvány vagy Rókales Alapítvány, én megbízhatónak tartom őket és jó célra használják fel az adományokat.
Mindkettőnek van facebook oldala, amin te is nyomon tudod követni mire költik a támogatásokat és hogy mennyi mindent tesznek az állatokért.
#1 Vaciláltam, hogy melyikbe tegyem, de végül az adó miatt ezt választottam, lehet tényleg jobb lett volna inkább abba írni.
#2 Köszönöm, utánuk nézek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!