Most kezdek belevágni komolyabban az online külföldi sporfogadasba, csak az adózással kapcsolatban van kérdésem, ha felteszek 100e és nyerek 150.e ebből akkor az 50 után vagyok adóköteles? 150-100*0.89) így kell számolni?
Figyelt kérdés
Függetlenül attól hogy nem raktam át a szamlamra? Ugyan ez vonatkozik bármelyik kaszino játékra is? (Nem pókerre gondolok) a be es kifizetes nem is számít?2023. szept. 15. 18:26
11/20 anonim válasza:
Nem írom le, mert ez kb a 10. ilyen kérdés most az elmúlt pár napban és csomónál el lett mondva és privátban is válaszoltam csomó kérdésre.
12/20 anonim válasza:
Kérdező jól érted az egészet. Mostanában nem egy hasonló kérdés volt már. Ott részletesen leírtam mindent, hogy mit hogyan kell kiszámolni. Ez a sportfogadásra vonatkozik!
A többinél lehetnek eltérések, mindegyiket külön vizsgáljuk! Ne húzzunk különböző dolgokat egy kaptafára!
Nyeremény - tét = jövedelem
Ennek a 89 %-át kell adókötelesnek venni, mivel nem csak SZJA-t, hanem szochót is kell fizetni utána. Ez a könnyítés benne.
14/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm, több kérdésem nem lesz ezzel kapcsolatban, megértettem.
2023. szept. 16. 08:15
15/20 anonim válasza:
"Mindegyiket Evi írta :)"
Tessék?!?!?!
17/20 anonim válasza:
"Evi a kérdező neve."
Aha. Hát mi ezt honnan tudhatnánk?
18/20 anonim válasza:
Mert amint ír privátot, már látom is. És mindegyiknél írt :)
19/20 anonim válasza:
Értem. De minek tolod bele a történetbe ezt, ha erről csak neked van információd, nekem pedig nincs jósgömböm, hogy tudjak róla? Arról nem is beszélve, hogy teljesen lényegtelen információ. Magyarul: Nem vitted általa előrébb az ügyet.
20/20 anonim válasza:
“ Mostanában nem egy hasonló kérdés volt már.” - erre reflektáltam, hogy mind tőle jön. Mert sajnál párezer forintot egy normális tanácsadásra egy szakembernél, ezért inkább itt szétspammelte az oldalt pár napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!