Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » 5 éve játszom külföldi szerenc...

5 éve játszom külföldi szerencsejátékon, és nem adóztam. Megbüntettek! Tudok tenni valamit?

Figyelt kérdés
Most megbüntetett a Nav 2 millió forintra, járt már valaki így,vizsgálat indult ellenem, és ott derült ki. Illegális játékon játszottam. Más is járt így? Tudok tenni valamit? Azt olvastam magánszemélyként 500 ezer a max bírság.

2023. júl. 26. 18:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
76%
Ilyen a szerencsejatek. A nyerot le kell adozd a bukot nem irhatod le. Semmi ertelme... Tozsdenel legalabb a bulot leirhatod...
2023. júl. 27. 04:34
 12/16 anonim ***** válasza:
76%

"Igen, plusz büntetés."

Tehát akkor ahogy mondtam, a 2 millió nem mind büntetés, csak egy része.

Legenda? Dehogy is. Van, akinek százmilliós hiányt állapítanak meg + rájön még a büntetés, ami kb. ugyanaz az összeg, mint a hiány összege. A kérdező nincs egyedül, abban biztos lehetsz.

"Tudok tenni valamit?"

1./ Kifizeted

2./ Behajtják rajtad, ha nem fizeted ki és ha van miből

3./ Kérsz rá részletfizetést

4./ 4 év + 6 hónap után elévül a tartozásod végrehajtásához való jog

Nagyjából ennyi...

2023. júl. 27. 04:50
 13/16 anonim ***** válasza:
71%

nem nyertem annyikat...és buktam rengeteget...

Ilyen a karma ha magadtol nem voltal képes idoben leállni.

2023. júl. 27. 19:38
 14/16 anonim ***** válasza:
Hat ezt beszoptad. Ennyi esszel meg is erdemled.
2023. júl. 28. 11:15
 15/16 anonim válasza:
Megkerdezhetem mi lett a sztori vége? Hogy jött rá nav hogy játszottál? Mennyit kellett befizetned?
2023. szept. 8. 22:58
 16/16 anonim válasza:
Miert indult ellened vizsgálat?
márc. 26. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!