5 éve játszom külföldi szerencsejátékon, és nem adóztam. Megbüntettek! Tudok tenni valamit?
Figyelt kérdés
Most megbüntetett a Nav 2 millió forintra, járt már valaki így,vizsgálat indult ellenem, és ott derült ki. Illegális játékon játszottam. Más is járt így? Tudok tenni valamit? Azt olvastam magánszemélyként 500 ezer a max bírság.2023. júl. 26. 18:16
2/16 anonim válasza:
Nincs felso hatara a buntetesnek
3/16 anonim válasza:
Minél elöbb megfizeted a büntetést, mert ha halogatod, igen nagy mértékben emelkedni fog az összeg, másrészt meg ezentúl nem csinálsz ilyen hülyeséget
4/16 anonim válasza:
Èn inkàbb vennèk egy repjegyet valami karibi szigetre, aztàn vissz se jönnèk többet ebbe az orszàgba ilyesn esetben.
5/16 anonim válasza:
feltételezem van miből kifizetni..
6/16 A kérdező kommentje:
Hát azt nem mondanám, nem nyertem annyikat...és buktam rengeteget...
2023. júl. 26. 19:08
8/16 anonim válasza:
Nem tudok róla, hogy lenne 2 milliós büntetési tétel első körben.
Talán inkább a megállapítás összege annyi nem? -> eltitkolt jövedelem és járulékos költségei...
9/16 A kérdező kommentje:
Igen, plusz büntetés.
2023. júl. 26. 20:08
10/16 anonim válasza:
Én eddig azt hittem, ez csak legenda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!