Külföldi szerencsejáték-oldalakból származó bevételt számomra hogyan kellene leadózni?
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy mivel jelenleg 25 alatt vagyok (a kérdés megírásakor elvileg szja mentességben részesülök), hány százalékot és milyen fajta adókat vagyok köteles leadózni. Leginkább arra vagyok kíváncsi hogy az szja mentessége erre is érvényesül-e. Természetesen nagyobb nyereményekre gondolok amik már igencsak feltűnőek lehetnek és bajom származna, ha nem adóznék belőle.
Csak érdeklődés gyanánt teszem fel a kérdést és ehhez kapcsolódó válaszokat várok kérlek. Nem szeretnék fejtágítást a veszélyekről mivel én is tisztában vagyok ezekkel és nem úgy kérdezem, hogy “tuti nyerek ennyit na mennyit adózzak”. Szimplán csak egy ilyen esetben tudjam mivel jár ez Magyarországon.
A hasznos válaszokat előre is köszönöm :)
Az szja mentesseg erre nem vonatkozik.
Az sem mindegy hogy kaszino vagy sportfogadas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!