Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Hogyan tudok adózni Angliából...

Hogyan tudok adózni Angliából érkező, magánszemély által küldött utalás után?

Figyelt kérdés

Gondoltam az egyéni vállalkozásra, de mielőtt felkeresek egy könyvelőt, inkább megkérdezlek titeket. Félek, hogy hülyének fognak nézni.

Beszélek egy angol fickóval aki anyagi támogatásként utal nekem pénzt, ami fedezi a megélhetésemet. Én ebből szeretnék adózni. Hogyan állítsak ki erről számlát? Milyen kategória volna opcionális? Fel fogok keresni egy könyvelőt, de hátha van valaki aki egy kicsit fel tud világosítani, hogy mire számítsak. Így nem teljesen tudatlanul keresem fel a könyvelőt.

Köszönöm előre is!

2023. máj. 24. 22:30
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Nincs mellette más munkahelyem, ezért főállásban csinálnám ezt. Fontos volna számomra, hogy tudjak ebből adózni, mert később szeretnék házat venni, és amíg több pénzt keresnék ezzel havonta Magyarországon, mint egy normál átlag állással, akkor folytatnám ezt. Minden hónapban ki tudnám fizetni azt az 50-100e ft-ot, ha cserébe nyugodtan aludhatok
2023. máj. 25. 09:07
 12/30 anonim ***** válasza:
10, nem lehet katás
2023. máj. 25. 15:47
 13/30 A kérdező kommentje:
Akkor milyen lehetek?
2023. máj. 25. 17:13
 14/30 anonim ***** válasza:

Te a platformnak fog számlázni, vagyis átalányadózó lehetsz nagy eséllyel.

DE beszélj könyvelővel

Hol a cég? EU vagy nem EU?

2023. máj. 25. 18:09
 15/30 A kérdező kommentje:
Én skypeon beszélgetek az emberekkel és rendes utalást küldenek, nem onlyfans és ilyen hasonló oldalaktól kapom a pénzt
2023. máj. 29. 12:48
 16/30 anonim ***** válasza:

"Minden hónapban ki tudnám fizetni azt az 50-100e ft-ot, ha cserébe nyugodtan aludhatok"

Miről álmodik a lány? 😂 Még egy fillér bevételed nincs, csak álmodozol ismeretlen emberek ígéretei alapján.

2023. máj. 29. 16:51
 17/30 anonim ***** válasza:
Én is utalok neked havi 100 ezret. Elhiszed?
2023. máj. 29. 16:52
 18/30 A kérdező kommentje:
Itt nem ez a kerdes hogy mukodik-e vagy nem, hanem hogy tudok utana adozni
2023. máj. 31. 07:57
 19/30 anonim ***** válasza:

1. Ráérsz adózni azután, ha egyáltalán lett ebből bármilyen bevételed.

2. Le akarod számlázni az ügyfeleidnek? Minek? Igénylik a számlát? Vagy miért?

2023. máj. 31. 13:16
 20/30 A kérdező kommentje:
Mert foallasban csinalnam ezt es nem akarok bajba kerulni azert, mert nincs normalis munkahelyen. Az hogy mukodik-e vagy nem az nem kerdes, egyik baratnom mar elkezdte es aki ot is tamogatja o engem is fog
2023. máj. 31. 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!