Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Hogyan tudok adózni a jövedelm...

Hogyan tudok adózni a jövedelmem után?

Figyelt kérdés

Szabadúszó szeretnék lenni, a munkák meg is vannak. Elég sok utalást fogok kapni magánszemélyektől. Egyéni vállalkozó szeretnék lenni, de nem tudom ez hogyan működik. Havi 120 ezer ft-ot kell fizetnem ami fedezi az adómat? Mit fognak tőlem kérni? Kategóriát kell választanom?

Köszönöm előre is a segítségeteket.

2023. máj. 18. 20:08
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:

Keresel egy könyvelőt, úgy.

De ha csak magánszemélyektől lesz bevételed, valszleg a KATA AAM egyéni vállalkozó lesz a legjobb.

2023. máj. 18. 20:19
 2/41 anonim ***** válasza:

"Elég sok utalást fogok kapni magánszemélyektől."

Úgy legyen!

2023. máj. 18. 20:24
 3/41 A kérdező kommentje:
Sajnos TEÁOR számban nem találtam meg azt a kört amivel én foglalkoznék. Igazából a munka annyi lenne, hogy egy fickóval kell beszélgetnem aki angol, küldök neki képeket stb és ő támogatásként havi X összeget utal nekem. Majd jönne a következő fickó és így tovább. Lehet hülyén hangzik, de ezek az emberek azért fizetnek, hogy degradáljam őket stb. Adózni szeretnék a befolyó összegek után, de TEAOR számot nem találtam erről.
2023. máj. 18. 20:31
 4/41 anonim ***** válasza:
Alkotó-, művészeti, szórakoztató tevékenység (900), aztán kész.
2023. máj. 18. 20:41
 5/41 anonim ***** válasza:

"Lehet hülyén hangzik, de ezek az emberek azért fizetnek, hogy degradáljam őket stb."

Jól értem, aláznod kell őket angolul? :D Hol kell ezeket az embereket megtalálni? :D

2023. máj. 18. 20:46
 6/41 A kérdező kommentje:

Utolsó! Köszönöm a választ!

Számlát hogyan kell majd kiállítanom?

Hiszen csak emberekkel fogok beszélgetni, nem fogok értékesíteni igazából

2023. máj. 18. 20:46
 7/41 A kérdező kommentje:
Ezeket az embereket konkrétan instagramon találtam meg, különböző domina modelleknek követőik :D
2023. máj. 18. 20:47
 8/41 anonim ***** válasza:

Ez tök buli! Csicskáztatod is őket?

Te írtál rájuk, vagy ők rád?

2023. máj. 18. 20:49
 9/41 anonim ***** válasza:
Számlát minek kéne egy külföldinek kiállítanod? Kérnek számlát? :)
2023. máj. 18. 20:51
 10/41 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy a KATA AAM-el nem szükséges számlát adni? Csak fizetem a havi 50-75 ezer ft-ot és lényegében ennyi?
2023. máj. 18. 20:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!