Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » 2 nap táppénz után, jár még...

2 nap táppénz után, jár még azon a héten a 2 szabadnap?

Figyelt kérdés
Vázolom a helyzetet. Hétfőn kedd szerda csütörtök beteg voltam, ezért otthon maradtam. Szerdán és csütörtökön hivataolsan szabnapos voltam. Ilyenkor elég ha csak hétfőre és keddre kérek táppénzes papírt? (a lehető legkevesebb táppénzel akarom megúszni a betegségem)

2023. ápr. 26. 08:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Persze, jó így, nekem is volt ilyen, elég 2 napra betegszabis papírt kérned.

A szabadnapot gondolom már rég kiírtad/jóváhagyták.

Amikor leadod a munkahelyeden az orvosi papírt, ott azért jelezd szóban, hogy tuti ne legyen belőle félreértés, jól szerepeljen a bérszámfejtésben, 2 nap betegszabi, 2 nap szabi.

2023. ápr. 26. 11:54
 2/3 A kérdező kommentje:

1-es

Szó sincs szabadságról... Szabadnap a kérdés.

2023. ápr. 26. 13:13
 3/3 anonim ***** válasza:

A kérdező hétfő-keddre be volt osztva dolgozni, szerda-csütörtökre nem. Gondolom, péntekre megint be van osztva.

Elég csak a hétfő-keddi napokra keresőképtelen igazolást kérned, szerda-csütörtökön így sem kell dolgoznod menned.

2023. ápr. 27. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!