Olyan létezik hogy be voltam jelentve, de nem látja anav az adómat és a jövedelmemet?
Figyelt kérdés
Nézten online , volt bíztositási jogviszonyom, de most csinálnám az adóbevallást, és nem lát a NAv a jövedelmemről semmit. VOlt egy Efos munkám azt látja pedig a rendszer. Eddig nem gondoltam volna, de lehet feketén dolgoztam annak ellenére hogy volt bíztositési jogviszonyom?2023. ápr. 4. 21:05
11/12 A kérdező kommentje:
az lesz, hogy bemegyek a bérpapírral a navhoz és megkérdezem majd. de előtte várok 2 hetet, hátha fent lesz.
2023. ápr. 6. 11:21
12/12 anonim válasza:
"3 havonta változtatta a nevét, céghelyét, holott ugyanaz volt a tulaj. Kaptam minden változtatáskor kilépő papírokat, adóelszámolást szépen. Ezek alapján csináltam meg az elszámolást."
Ez miatt 2 órán át hallgatott ki a NAV Bűnügyi osztálya tanuként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!