Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Olyan létezik hogy be voltam...

Olyan létezik hogy be voltam jelentve, de nem látja anav az adómat és a jövedelmemet?

Figyelt kérdés
Nézten online , volt bíztositási jogviszonyom, de most csinálnám az adóbevallást, és nem lát a NAv a jövedelmemről semmit. VOlt egy Efos munkám azt látja pedig a rendszer. Eddig nem gondoltam volna, de lehet feketén dolgoztam annak ellenére hogy volt bíztositési jogviszonyom?

2023. ápr. 4. 21:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
33%
Nem
2023. ápr. 4. 21:12
 2/12 A kérdező kommentje:
akkor ez érdekes. a bejelentésnél is már érdekes hogy ott a bejelentés napja, a vége pedig nincs. mindjárt csatolok képet..
2023. ápr. 4. 21:15
 3/12 A kérdező kommentje:
2023. ápr. 4. 21:21
 4/12 A kérdező kommentje:
a többinél ott a vége , itt nincs valahogy..
2023. ápr. 4. 21:21
 5/12 A kérdező kommentje:

ehhez képest ezt írja ki

[link]

2023. ápr. 4. 21:24
 6/12 anonim ***** válasza:
Kaptál elszámolást a munkában töltött időről, ami alapján adóbevallasz?
2023. ápr. 4. 21:25
 7/12 A kérdező kommentje:

valamit kaptam , majd az alapján megcsinálom de nem tudom, még előkeresem majd.

Eddig mindig látta a nav a jövedelmemet ezért érdekes ez.(bár először dolgozok vagyonőrként)

2023. ápr. 4. 21:28
 8/12 anonim ***** válasza:
Lehet késve adta le a cég a járulékbevallást, ezért maradt ki a tervezetből. Általában a február 14-15-ig beérkezett adatokból generálták az szja tervezeteket.
2023. ápr. 4. 23:16
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Vagyonőrként azért könnyű belefutni olyanba, hogy nem fizetik utánad a járulékot, de a bejelentést beküldik.
2023. ápr. 4. 23:18
 10/12 anonim ***** válasza:

Volt ilyenben részem nekem is.

A takarító cég 3 havonta változtatta a nevét, céghelyét, holott ugyanaz volt a tulaj. Kaptam minden változtatáskor kilépő papírokat, adóelszámolást szépen. Ezek alapján csináltam meg az elszámolást.

Behívtak, hogy nem stimmel valami.

Az ügyintézőnek odaadtam mind a négy elszámolást.

Elkezdte összehasonlítani őket az ő adataival.

" ez jó, ez jó, ez nem kell, ez jó."

Vagyis az egyik 3 hónapos foglalkoztatásom nem volt bejelentve, holott korrekt elszámolást kaptam.

Amikor megkérdeztem, ilyenkor mi van, azt mondta, semmi. Sok vállalkozó csinálja így.

A munkahelyemen dolgozó bizt. őrökkel kb ugyanez történt.

2023. ápr. 5. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!