Szerintetek nem felháborító hogy az osztalékot nem ugyanolyan mértékben adoztatják mint a sima munkabért? Szerintem vérlázító, pont a gazdagok lesznek igy még gazdagabbak.
De, vérlázító! 90%-os adót kellene rá rakni...
Jah, hogy pont a leggazdagabbak ilyenkor simán alapítanának egy EU-s céget, és azon keresztül tőzsdéznének? Hát az kit érdekel...
Legfeljebb az a mostani befizetés sem lenne a munkanélküli segélyedre, amit most a gazdagok fizetnek.
Pont tegnap hallottam, hogy Georgiába 1% az egyéni kisvállalkozók adója.
Nem az a lényeg hogy mindenki sz0pjon, hanem hogy lehetőleg mindenkinek egyre jobb legyen.
És igy is mérföldekkel több adót fizet, mint te.
Szerintem legyen a fejenkénti adó 300 ezer forint, hogy mindenki úgy adózzon mint te. Én örülnék neki, mert jelenleg jóval többet fizetek a kasszába, vállalkozóként.
Ráadásul a gazdagabbak kevesebb közszolgáltatást is használnak (közegészségügy, tömegközlekedés, stb), szóval .. :)
Nem vérlázító… az hiányozna még hogy a befektetéseimet, amiket már egyszer adózott munkabérből vettem, még egyszer megadóztassák 33,5%-ra ha hozamot mernek termelni..
Én inkább csökkenteném a létező adókat, zsugorítanám az államháztartást, hogy az állam csakis a fegyveres rendfenntartással foglalkozzon, a jelenlegi politikus és bürokrata létszám 1%-a mellett, és minél kevesebb adó és állami támogatás, beavatkozás torzítsa a szabad piacot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!