A költözés miatt (előtt) kiárusítjuk a használt cuccainkat, és jelentősen túllépjük az évi 600000 Ft-ot, akkor ez hogyan kell Az adóhatóság felé leadminisztálni? Milyen címen kell adót fizetni hogyan kell bevallani satöbbi ez még megy
Én viszont örülnék ha aki akarja az elmesélné hiszem nem azért tettem fel a kérdést mert nem érdekel a válasz. És azért se, mert értem.
Hanem azért hogy úgy csináljam hogy ha elkapnak akkor ne legyen balhé. Nem olyan nagy összegről van szó de 600 000-t azért bőven túllépi én kétmillióra tippelem.
"Hanem azért hogy úgy csináljam hogy ha elkapnak akkor ne legyen balhé. "
Miért lenne balhé, ha már eleve nem úgy indulsz neki, hogy "adómentesen" akarod látni az adóköteles dolgokat is.
Nem volt még ilyen történetem, de ismerem a menetét. Tényleg hosszú leírni és több varia is létezik. Nem tudni, hogy kit hogyan ér utol a hatóság, teljesen eltérő esetek vannak.
Ha nem "csalsz", akkor nincs mitől tartani, ez a lényeg...
"Nem olyan nagy összegről van szó de 600 000-t azért bőven túllépi én kétmillióra tippelem."
Hát azért az nem kicsi összeg. ;)
Próbálj belőle megélni majd meglátod hogy meddig lesz nagy összeg.
Balhé akkor szokott lenni ha ha valaki valamit rosszul csinál valamilyen kötelességet elfelejt teljesiteni ezért kérdeztem, hogy kell e pl. vezetni, kell e szerződést írni, stb.
". Tényleg hosszú leírni és több varia is létezik. "
Nem az a kérdés, hogy milyen hosszú a válas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!