Fel lehet jelenteni egy céget hogyha 10 éve minden évben nullszaldós magas árbevétel mellett? foglalkozna vele az adóhatóság?
Figyelt kérdés
évi 100 millió ft nettó árbevétel és minden évben -5000 vagy +15000 ft adózott eredmény.2022. máj. 23. 10:59
1/8 anonim válasza:
Ez még nem predesztinálja, hogy simlisség van a dolgokban.
2/8 anonim válasza:
Kívülállóként nem hinném. De ha igen, a hamis vád is büntetendő.
3/8 anonim válasza:
Én múltkor láttam egy olyan linkelt kimutatást, ahol 110 milliárd bevételen volt 112 millió Ft adózás előtti eredmény.
4/8 anonim válasza:
Ekkora árbevételű vállalkozásokat kiemelten kezelnek. Nyugi, nem kell hozzá "feljelenteni" őket. :)
5/8 anonim válasza:
100 milliós árbevétel az még messze nem kiemelt adóalany.
6/8 anonim válasza:
Nem azt mondtam, hogy kiemelt adóalany, hanem kiemelten kezelik. :)
7/8 anonim válasza:
Oké, akkor úgy mondom, hogy egy 100 milliós céget még egyáltalán nem kezelnek kiemelten :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!