Átalányos adózási forma esetén mennyi fizet az ingatlanos?
Figyelt kérdés
Tehát ugye különböző áfakötök vannak foglalkozástól eltérően.
Pl míg egy alpinista kb csak azt a fix havidíjat fizet, abban az esetben, ha havi 1 milliot nem lépi át a jövedelme, addig egy AV technikus valami kevésbé kedvezőbb áfakörbe tartozik, így a jövedelme egy bizonyos százalékát is leadózza, amennyiben az több mint havi 2-3 száz ezer ft (nem tudom pontosan)
na és mi a helyzet egy ingatlanközvetítővel?
2023. márc. 17. 16:38
1/4 anonim válasza:
Te szerintem nagyon kevered az áfát és a költséghányadot.Nagyon ajánlat szakember felkeresése vagy még több olvasás a témàban.
2/4 A kérdező kommentje:
Ja hát fogalmam sincs igazából ezekről. Azt tudom, hogy pár hónapja havi 1,5 milliot keresek, de katas vagyok. Nemrég szólt egy munkatársam, hogy ez így nagyon nem lesz jó és azonnal váltsak át átalányos formára
2023. márc. 17. 17:06
3/4 anonim válasza:
" Nemrég szólt egy munkatársam, hogy ez így nagyon nem lesz jó"
Hallgass at 1-esre: "Nagyon ajánlat szakember felkeresése"
4/4 anonim válasza:
Remélem cégtől van az a havi 1,5
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!