Amazonról hogy tudok áfamentesen vásárolni a vállalkozásomnak számítógépalkatrészt?
Előző vagyok:
Az is lehet, hogy az volt a gond, hogy máshova kértem a szállítást, mint amit számlázási címnek megadtam, talán így akarják megakadályozni a drop-shippinget. Vagy a webkártyás fizetés volt a probléma, mert pl. nem kértek CVC kódot. Nem igazán derült ki a számomra, egy értelmezhetetlen sablonválaszt küldtek, de ez már kb. 5 éve volt.
Eddig úgy néz ki hogy sikerült! Verifikálták a vat számom, most már nettóban mutatja az árakat! Még nem adtam le rendelést, írom ha netán valami gebó lenne. Én sem a székhelyemre akarok rendelni, hanem külföldi EU-s címre.
Mindezt a német amazonon, az uk-n is megcsináltam ugyanezt kíváncsiságból, viszont ott verifikáció után checkoutnál a címnél dob egy hibát.
Ha valakit érdekel, úgy tűnik nálam megvan a bibi és én vagyok a hülye.
Subtotal pont annyi, mint az ÁFÁs ár, mert a szállítási díj véletlen pont annyira jött ki, mint az ÁFA 😂
Hétvégén meg is rendelem, mert természetesen akkora balfék vagyok, hogy az eurós céges kártya nincs nálam és nem tudom hozzáadni, mint fizetési mód
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!