Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Egyéni vállalkozói KATA...

Egyéni vállalkozói KATA törvényben most akkor végülis mi változott?

Figyelt kérdés

Engem eddig nem érintett a dolog, egyszer régebben voltam egyéni vállalkozó. Azt tudom, hogy 50 ezer forintot kellett befizetni havonta, és ennyi.

Most úgy néz ki lesz egy új munkám, amihez kelleni fog kiváltani az egyénit (programozás).

Mi változott most a KATA törvénnyel? Mennyit kell most fizetnem havonta? Nem követtem ezt a dolgot mostanában.

Köszi!

2022. szept. 21. 04:25
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Kérdező, te barlangban élsz, kókler vagy, vagy egyszerűen csak hülye?

1900 forintos órabér? Egy zöldfülű junior is többet keres! 7-800 ezres fizetés ritka? 3 év tapasztalattal mediorként megkapom!

Nézz már szét!

2022. szept. 21. 20:57
 22/25 A kérdező kommentje:

Én junior vagyok és örülök, ha egyáltalán kapok állást... a legtöbb juniornak nagyon nehéz az első helyet megtalálni mostanában.

Nem igazán keresnek kezdőket. Ha mégis, akkor arra nagy a verseny.

Köszi a válaszokat.

2022. szept. 22. 05:24
 23/25 anonim ***** válasza:
A teszter haverjaim min fel milliot kapnak kezhez 1 ev tapasztalattal. Medior (4-5 ev) baratom tegnap fogadott el egy netto evi 20M ajanlatot.
2022. szept. 22. 06:47
 24/25 A kérdező kommentje:

Nekem most ez a lehetőség adott. Rajtam nem múlna, én szívesen elfogadok 2 milliót is havonta. :)

de továbbra sem ez a kérdés...mindegy, úgy is könyvelőt kell erről kérdezni.

2022. szept. 22. 19:22
 25/25 anonim ***** válasza:
Továbbra is azt kell mondjam, hogy ha csak ilyen nevetségesen kicsi ajánlatot kapsz, akkor vagy nagyon rossz helyen próbálkozol, vagy kókler vagy.
2022. szept. 23. 09:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!