Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Ügyfélkapura érkezett idézést...

Ügyfélkapura érkezett idézést ha nem nyitom meg akkor küldik postán is?

Figyelt kérdés
2022. szept. 15. 17:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Sezrintem nem.
2022. szept. 15. 17:53
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem
2022. szept. 15. 18:17
 3/13 anonim ***** válasza:
79%
Nem. 1 hét után átvettnek minősül. Ha elmulasztod a megjelenést, akkor büntetés lesz.
2022. szept. 15. 19:21
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem.
2022. szept. 15. 19:22
 5/13 A kérdező kommentje:
De ők látják ha nem töltöm le nem?
2022. szept. 15. 19:44
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
persze. sőt te is kapsz róla értesítést, hogy nem töltötted le.
2022. szept. 15. 19:46
 7/13 anonim ***** válasza:
58%
Bírósági idézés? Ez érdekes, mert én úgy tudtam az ilyet postán kell kiküldeni. Én se nèzem azt a tárhelyet, csak az adóbevallás idején.
2022. szept. 15. 19:51
 8/13 anonim ***** válasza:
58%
Küld értésítést a rendszer a regisztrált email címedre. Ha nincs megnyitva, akkor 5 nap múlva szól megint. Asszem további 5 nap után átvették van tekintve, ezután felelősségre vonható vagy.
2022. szept. 15. 23:07
 9/13 anonim ***** válasza:

Ha nem vagy elektronikus kapcsolattartásra kötelezett, vagy nem vállaltad nyilatkozat formájában azt, hogy az ügyfélkapudra érkező leveleket hivatalos formában történő értesítésnek tekinted, akkor nem áll be a kézbesítési vélelem, hiába nem vetted át.

Tehát elindul postán is egy idő után, ha nem töltöd le az iratot.

2022. szept. 16. 20:59
 10/13 anonim ***** válasza:
Továbbra sem válaszol senki arra, amit felvetettem. Egy bírósági idézést hogy lehet ügyfélkapun küldeni? Ilyen nincs. Ezt mindenképpen kézhez KELL kapnia. Eleve ki a f.szom olvassa az ügyfélkapus tárhelyet? Az egy kezelhetetlen átláthatatlan moslék felület, ahol hatezerötszázat kell kattintani, meg ide navigálni oda, hogy meg tudj nyitni egy sz.ros levelet. Én aki fiatal vagyok, és alapszinten python programozást is tudok, meg hackelgettem ezt azt, még nekem is kínai szinte az a felület, akkor egy informatikában nem jártas embernek mennyire nehéz eljutni ott a tárhelybe? Eleve újítottak is a felületen, valamikor a régi jön be, onnan navigál át, aztán ott találd meg azt a fület stb. Még hivatali dolgozók is mondják sokszor, akiknek a munkájuk miatt kell, hogy eléggé pocsék egy logikátlan rendszer az egész.
2022. szept. 17. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!