Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Munkaviszony megszűnése után...

Munkaviszony megszűnése után meddig jár a TB?

Figyelt kérdés

július 8.-án megszűnt a munkaviszonyom tudtommal 45 napig még jár a TB. Ha lejárt a tbm kapni fogok valami értesítést/csekket róla? Elég erős szorongásom van ezért nem mentem be a kormányablakba és szeptemberig még biztosan nem fogok tudni dolgozni. Valaki el tudja nekem magyarázni hogyan is megy ez? Viszonylag sűrűn járok orvoshoz ezért fontos ez most nagyon nekem. És bocsánat valószínűleg rossz kategóriába is írtam.

A válaszokat előre is köszönöm szépen!

#TB #Egészség biztonsítás
2022. júl. 17. 19:13
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Annyi ideig jár, ameddig munkaviszonyod volt előtte, de maximum 45 nap. Ha fizetned kell, a NAV automatikusan értesít.
2022. júl. 17. 19:19
 2/2 anonim ***** válasza:
87%
Ha van legalább 360 napnyi jogviszonyod, akkor jogosult vagy álláskeresési járadékra. Ennek a 360 napnak a járadék igénylését közvetlenül megelőzően kell meglennie. Ha álláskeresési járadékra jogosult vagy és folyósítják is részedre, akkor nincs gondod a "tb-vel".
2022. júl. 20. 06:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!