Katások akiknek off szeptembertől, milyen adózási formát fogtok választani?
gondolom a 30 milliós babaajándék és a grátisz családi dacia átvételekor nem hisztiztél ennyire ;-)
Kezdtek átesni a ló túloldalára.
Engem aztán nehéz kormánypártisággal vádolni, de az hogy a milliós bevételetekre havi 50 ezret fizettetek álvállalkozóként az nincs rendben. Nem a politikával szemben, hanem a társadalom többi tagjával szemben unfair. (Én is sokat tanultam, mielőtt..)
Az arányos és egyenlő közteherviselés megcsúfolása, csak kicsivel több mint fele a bruttóm a millisó bevételeiteknek és több mint havi 200 ezer adót fizetek minden hónapban a semmire. (Semmit nem ad érte az állam, lásd oktatás, eü, állami ügyintézés stb.)
Az, hogy olyanoktól is elveszik a lehetőséget akik valóban vállalkozók és komoly teher számukra a nagyobb adóteher az igazságtalan, nem így kellene lennie. Viszont az, hogy aki bőven megteheti, hogy ne csak vicc összeggel járuljon hozzá a közös kasszához a bevételeihez és a társadalom többi tagjához képest az egyáltalán nem ördögtől való. Igazából egy tipikus magyar stikli volt eddig ami felett szemet hunyt az állam, sokak számára ez szűnik meg. A blanket tiltás viszont most is ugyanolyan igazságtalan mint a bevezetésekor volt az, hogy bárki kijátszhatta a magyar adórendszert ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!