Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Szeretném még fizetni a TB...

Szeretném még fizetni a TB járulékot?

Figyelt kérdés

Több mint 1/2 éve regisztrált munkanélküli vagyok. Márciusban kaptam a NAV-tól levelet,hogy eü-i járulékot kell fizetnem,és volt még 3 félig kitöltött csekk is a levélben. Most elfogyott a csekkem.

Az a kérdésem, hogy a NAV küld még csekket vagy már nekem kell igényelni?

Valószínű, hogy aug.-szept. körül lesz munkahelyem. De addig még kéne 2-3 csekk. Netbankom, ügyfélkapum nincs. Utalni nem tudok.

Válaszokat köszönöm!

2022. júl. 4. 15:19
 1/3 anonim ***** válasza:
59%

Ideje digitalizálódni…🤦‍♀️

1819-en kérj csekket

2022. júl. 4. 15:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Ányk CSEKK nyomtatvány
2022. júl. 4. 18:30
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

"Az a kérdésem, hogy a NAV küld még csekket vagy már nekem kell igényelni?"

Neked kell igényelni. NAV honlapon van tájékoztató, hogy milyen módon van rá lehetőséged.

"A postai befizetéshez a következőképpen lehet sárga csekket igényelni:

a NAV Infóvonalán, a 4-es menüpont választásával (belföldről: 1819, külföldről: +36 (1) 250-9500 hívószám),

az Ügyfél-tájékoztató és Ügyintéző Rendszerben a folyószámla-ügyintézés menüpont választásával (belföldről: +36 (80) 20-21-22, külföldről: +36 (1) 441-9600 hívószám),

a NAV honlapjáról letölthető CSEKK elnevezésű nyomtatványon (az Általános Nyomtatványkitöltő Keretprogrammal (ÁNYK) kitöltött nyomtatvány ügyfélkapus azonosítással is beküldhető a NAV-hoz, vagy kinyomtatva, papíralapon is el lehet juttatni az illetékes NAV-igazgatósághoz),

a NAV honlapjáról letölthető „Kérelem készpénzátutalási megbízás (csekk) igényléséhez” elnevezésű nyomtatványon, amit papíralapon kell az illetékes NAV-igazgatóságra eljuttatni),

a NAV ügyfélszolgálatain, személyesen."

2022. júl. 5. 04:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!