Szeretném még fizetni a TB járulékot?
Több mint 1/2 éve regisztrált munkanélküli vagyok. Márciusban kaptam a NAV-tól levelet,hogy eü-i járulékot kell fizetnem,és volt még 3 félig kitöltött csekk is a levélben. Most elfogyott a csekkem.
Az a kérdésem, hogy a NAV küld még csekket vagy már nekem kell igényelni?
Valószínű, hogy aug.-szept. körül lesz munkahelyem. De addig még kéne 2-3 csekk. Netbankom, ügyfélkapum nincs. Utalni nem tudok.
Válaszokat köszönöm!
Ideje digitalizálódni…🤦♀️
1819-en kérj csekket
"Az a kérdésem, hogy a NAV küld még csekket vagy már nekem kell igényelni?"
Neked kell igényelni. NAV honlapon van tájékoztató, hogy milyen módon van rá lehetőséged.
"A postai befizetéshez a következőképpen lehet sárga csekket igényelni:
a NAV Infóvonalán, a 4-es menüpont választásával (belföldről: 1819, külföldről: +36 (1) 250-9500 hívószám),
az Ügyfél-tájékoztató és Ügyintéző Rendszerben a folyószámla-ügyintézés menüpont választásával (belföldről: +36 (80) 20-21-22, külföldről: +36 (1) 441-9600 hívószám),
a NAV honlapjáról letölthető CSEKK elnevezésű nyomtatványon (az Általános Nyomtatványkitöltő Keretprogrammal (ÁNYK) kitöltött nyomtatvány ügyfélkapus azonosítással is beküldhető a NAV-hoz, vagy kinyomtatva, papíralapon is el lehet juttatni az illetékes NAV-igazgatósághoz),
a NAV honlapjáról letölthető „Kérelem készpénzátutalási megbízás (csekk) igényléséhez” elnevezésű nyomtatványon, amit papíralapon kell az illetékes NAV-igazgatóságra eljuttatni),
a NAV ügyfélszolgálatain, személyesen."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!