Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Ha valaki úgy utal nekem hogy...

Ha valaki úgy utal nekem hogy csak a bankszámlaszámom tudja a nevemet nem akkor az ő banki utalási előzményébe nem fog látszódni a teljes nevem mégis?

Figyelt kérdés
2022. máj. 29. 12:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Kötelező nevet megadni az utalásnál. Valamit muszáj beírni, nincs olyan hogy név nélkül utal. Ha azt írja be hogy Füty Imre, akkor az fog látszódni az előzményekben.
2022. máj. 29. 12:17
 2/3 A kérdező kommentje:
A keresztnevem adtam meg, csak ezt nem tudtam h a banki utalási előzménybe utána nem látszik-e az igazi nevem is
2022. máj. 29. 12:23
 3/3 anonim ***** válasza:

Használt bugyi eladásra még mindig érdemes ilyenkor másodlagos azonosítót beállítani és arra utaltatni.

Egyébként bármit beírhat, a számlaszám a lényeg

2022. máj. 29. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!