Varga Mihály szerint hozzá kell nyúlni a katához? Mi a baj vele?
Figyelt kérdés
Burkolt foglalkoztatás probléma már megszűnt az új kata pluszadók miatt. Aki meg igazi katás vállalkozó pl. műkörmös, villanyszerelő, kozmetikus, földmérő, stb. nem fog céget csinálni mert úgy már nem éri meg.2022. máj. 19. 14:40
21/26 anonim válasza:
Most az egyik kommentben azt írod, hogy a katas a legrosszabb minositessel rendelkezik, másikban meg közlöd, hogy szinte ingyen vallalkozoi hitel van.
Most akkor mi van? :)
22/26 anonim válasza:
Így van és ha jól értem nem az "ingyen" lineárisan csökkenő vállalkozói hitelre ( ahol a kamat még el is költségelhető )volt alkalmas a Kata, hanem a bárki által elérhető piaci, magánszemélyeknek szóló drágább, rosszabb annuitásos hitelre 😀.
24/26 anonim válasza:
eldöntenéd, hogy most mi mellett érvelsz?
25/26 anonim válasza:
Ami szemmel látható. :-)
A kedvezőbb vállalkozói hitelre nem alkalmas a Kata és pályázatokból is ki vannak zárva sok esetben. Ahogy írtam is.
26/26 anonim válasza:
Igen, de ez azért nem feltétlenül unfair. Kis pénz, kis foci, nem tudom mit akarsz. Havi 50-ért kánaán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!