12 havi bontásban fizetem az illetéket ingatlanvásárlás után. Már 9 részt befizettem, 10. csekkel megcsúsztam, és most egyben kérik a maradékot 20 napon belül. Ilyenkor lehet még velük egyezkedni?
"A levélben az áll, hogy ha ez nehézséget okoz, vegyem fel velük a kapcsolatot."
Cselekedj így ahelyett, hogy azt várod, találgassunk.
Mármint, min. 75 ezerrel, havonta, gondolom igy értetted.
Havi 80 az illeték, miközben a lakáshitelem csak 60..
Szóval hidd el, annyira nem kellemes egy olyan vagyon után illetéket fizetni, amit 25 éven át törlesztett hitellel fogok kifizetni, de ugye az állam szemében baromira vagyonos lettem.
Természetesen befizetem, eddig is szépen fizettem, most egyszer csúsztam meg, csak nem egyben szeretném...
igen, értettük! :) na jó, akkor írok nekik, semmi kedvem előre elkölteni a fizetésem :(
jó nagy hülye voltam, hogy csúsztam az egyikkel.. alig várom, hogy vége legyen, és végre azt érezzem, hogy jelentősen olcsóbban jövök ki, mint az albérletes években..
Eleve annyi onerot kellett volna gyujteni hogy maradjon az illetékre
aminek fizetese mindenki szamara ismert.
Tudom okoskodasnak tunik de ezzel szamolni kellett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!