Vissza tudom így igényelni az Áfát?
Nem értelek. Folyamatosan bűncselekményhez vársz tőlünk tanácsot?
Engem anno revizor azért szivatott, mert az iratok kött talált egy költségszámlát, ami nem volt "eladva". Azaz olyan munkámhoz tartozott, amelyről nem volt bevételem.
Mondom, bocsi, de a könyvelésemben nem szerepel. Csak véletlenül bekerült a többi közé.
De biztos csalni akartam. Mondom nem. Hibás teljesítés miatt nem vette át az ügyfél.
Még napokig kínzott ezzel.
Azt sem értem minek zárnád be a vállakozást, nem kell cég hozzá elég az e.v. amit tudsz szüneteltetni. A képekeidet meg fotózást akkor vállalsz a géppel amikor akarsz.
Kezdőkén görgeted magad előtt a 27% áfát, ami csökkenti a kiszámlázott bevételi számla alapján fizetendő áfáidat. Majd jön az ágabevallási időszak és a maradék áfaegyenleged vusszaigényled, amit költhetsz akár fejlesztésre, akár marketingre is és lesz egy stabil, folyamatos bevételi forrásod is emelkedő bevételekkel ha minden jól megy 2.ik évben már pozitív eredményességgel.
Hitel,-pályázatképesen. Lassan meg tudsz élni a hobbydból is. Nem csak egyszeri pár száz ezer miatt problémázni.
Egyébként nem fizetsz 27% áfát sem, ha Euból rendeled közösségi adószámmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!