Hogyan fizethetnék magánembereknek azért hogy kitöltsék a kérdőívem? Hogy legális legyen?
Például neten minden kitöltőnek utalnék 300 ftot (kb 5 perces kérdőív) vagy bevásárló központnál vagy valahol vmi termékcsomagot adnék érte.
Hogyan lehetne ezt legálisan megoldani? Hisz a kitöltő szempontjából ez bevétel lesz.
De nekem fontos lenne hogy fizethessek érte valamilyen formában hisz igy ezerszer egyszerűbb lesz nekem is.
Minden ötletet köszönök előre is
Mi lenne, ha megnéznél néhány online kérdőív kitöltő oldalt?
Te fizetsz az oldalnak, ő pedig továbbítja a kérdéseket és a pénzt, szóval neked több dolgot nincs ezzel.
Anonim a kérdőív. De hogy szedjék össze szakdolgozathoz 300 kitöltést? Ha fizetnék érte meglenne sztem 1 nap alatt. Sokkal egyszerűbben.
Köszi utánanézek azoknak a cégeknek
Édes istenem, te valami kisegítő szakra jársz?🤦♀️
Felteszel egy posztot a linkedinre, a kérdőíved linkjével. Az ismerőseidet megkéred, hogy osszák meg!
Kb 2 nap alatt meglesz a szükséges minta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!