Mégis miért volt tartozásom a navnak?
Kaptam egy levelet, hogy fizessek be azonnal 15k t, mivel tavaly nem fizettem gépjárműadót. Mondom ok befizetem kit érdekel. Aztán most jött egy új, hogy fizessek gépjárműadót erre az évre is. Felőlem...
Aztan egész véletlenül megtudtam, hogy a kivont autó után nem kell fizetni! Nekem tavaly is és idén is ki van vonva a forgalomból az az autóm, ami után gépjárműadó fizetési kötelezettségem van! Most akkor ez mégis mi??
"Hol tehetem meg?"
Nyilván a NAV-nál.
Írsz nekik egy levelet, amiben leírod a szitut, és kéred, hogy a fizetési kötelezettséget utólag és visszamenőleg töröljék. Csatolod hozzá azt az iratot másolatban, amivel igazolod, hogy ki van vonva a szóban forgó autó a forgalomból és mikortól.
Aztán vársz a válaszukra.
4-es!
"Nekem tavaly is és idén is ki van vonva a forgalomból az az autóm"
Hát lehet, hogy mégis jelezni kellene, mert úgy tűnik az információáramlás a két szervezet között nem éppen fullos.
Az adminisztrációs/informatikai hibákról már nem is beszélve...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!