Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Csak Magyarországon lehet...

Csak Magyarországon lehet ilyen pofátlan a NAV?

Figyelt kérdés
Volt pofájuk ennyi embert átverni ezzel a visszatérítéssel? Hogy majd időben megkapja minden kiemelem jogosult család! napokig hülyítettek mindenkit hogy folyamatban vannak az utalások. Közbe meg jóformán tojtak az emberekre. De elvenni meg fenyegetni egyből van pofájuk ezeknek a gerinc nélküli társaságnak? Adminisztrációs meg hasonló hülyeségekre hivatkozva nem adják azt amire jogosult az ember?

2022. febr. 16. 07:30
A kérdező szavazást indított:
Igen, ez Magyarország
Nem
13 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
48%
Mivel a nav mukodesi terulete magyarorszag ezert ilyen itt tud elofordulni. Orban vette el a penzed nem a nav
2022. febr. 16. 07:34
 2/14 anonim ***** válasza:
70%
Ingyen penzt kapsz es itt pattogsz....
2022. febr. 16. 07:49
 3/14 anonim ***** válasza:
90%

Eleve nem is a nav utal….

Amúgy meg kezd elegem lenni belőle, hogy én mindig csak az olyan ideiglenes kormánydöntésekbe csúszok bele, ami nekem jár vagy plusz fizetési kötelezettséggel vagy pont nekem nem jár az adott kedvezmény, de mégis annak a legnagyobb a pofája, akire öntik a támogatásokat, aminek a hiányát az én megemelt adómból finanszírozzák. Nekem még a szaros álláskeresési se járt, mivel volt pofám saját lábra állni és nem újabb munkaviszonyt létesíteni.

A befizetett nyugdíjjárulékom meg valahogy elillan, hiszen csak 2013tól van egyéni számlám, az előtte 15 év átlag feletti befizetése meg a magánkasszám hol van?

Hol van az én bőven átlag feletti szja befizetésem?

2022. febr. 16. 07:50
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, én nem kapok, szóval nem az beszél belőlem, hogy kilóra megvettek (meg amúgy is rühellem őket).

De könyvelő vagyok, kb 100 bevallással múlt csütörtök óta. ÉS egy csomóan háborogtak...

Anyuka hív, milyen hülyék, az ő pénze a férje számlájára ment, és viszont. Ja, kiderült, hogy meg a csp.t amikor 18 éve kérték az ő nevére, egy számla volt még csak, a férjnek. Decemberben, meg amikor töltötte a nyilatkozatot, rutinból a sajátját írta be a férj nyilatkozatára.

Vagy a csp megy egy számlára, ezt átadta a navnak a kincstár. De a navnál más számla van nyilvántartva, mert máshova kérte valaki valamikor a visszajáró szja-t. Ilyenek miatt vannak zűrök.

2022. febr. 16. 07:55
 5/14 A kérdező kommentje:
Utolsó köszönöm ezt a részletes választ, sajnos igen a legtöbben fröccsögő szájjal esnek neki a kérdezőnek mert elvakult narancs vagy más okból nem enged nyilvánítani
2022. febr. 16. 07:59
 6/14 anonim ***** válasza:
74%
Gondolom te is szarul vagy egyáltalán nem töltötted ki a visszadot, és most hőbörögsz, hogy nem jön az ingyen della.
2022. febr. 16. 08:59
 7/14 A kérdező kommentje:
Az ilyenekről beszélek mint te baromkám vagy navoskám?, minden úgy lett kitöltve és elküldve ahogy kellett. kiköpött ezt a dumát nyomja mint te, a nav is persze több ezer ember szarul töltötte ki... De az összes navos dolgozónak biztos ki lett utalva meg a csókosoknak. Lesz itt még sírás választáskor.
2022. febr. 16. 09:06
 8/14 A kérdező kommentje:
Ebből látszik a NAV is mennyire """"tisztességes"""""" ja nem
2022. febr. 16. 09:07
 9/14 anonim ***** válasza:
96%

Kedves kérdező!

Viktor és a sleppje 12 éve hülyíti, kirabolja és folyamatosan átveri az egész országot, és neked CSAK MOST tűnik fel?!

2022. febr. 16. 09:09
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként a NAV-nál is érdeklődtél, vagy csak idejöttél nyálatverni? :D Miért nem ott érdeklődsz, hogy miért nem kaptad meg, ami jár?

Én akit ismerek és tudom, hogy nekik jár, mindenki megkapta időben, ahogy mi is.

2022. febr. 16. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!