Van még, aki nem kapta meg a családosok adóvisszatérítését?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy 15-ig kell megkapni, de körülöttem mindenki megkapta és aggódni kezdtem, hogy nálam vmi félrement...2022. febr. 12. 17:20
1/17 anonim válasza:
15. után tedd fel újra a kérdést, addig meg csak azt a választ fogod kapni mint a másik 100 aki ezt kiírta: várj
2/17 A kérdező kommentje:
Világos, tudom, hogy várnom kell. Csupán kicsit megnyugtatna, ha látnám, hogy más is van, aki még vár, tehát lehet, hogy nincs gáz.
2022. febr. 12. 17:33
3/17 anonim válasza:
Sem én, sem a férjem nem kapta meg, körülöttünk mindenki akit kérdeztünk. Remélem hétfőn megjön.
4/17 anonim válasza:
Ma már legalább 3 ilyen kérdésre válaszoltam ezen az oldalon. Szóval rajtad kívül sem én, sem az a 3 kérdező nem kapta meg.
5/17 anonim válasza:
Mi sem kaptuk meg. De én nem kérdezgetem az ismerőseimet a számlaegyenlegükről, mert az bunkóság.
6/17 anonim válasza:
Mi sem kaptuk meg.Részekre osztja a bank.mert túl sok az utalási szám és ezért van akinek később ér ki.Ne aggódj,hétfőig meg kell,hogy kapd.Ha,nem ér oda legkésőbb keddig számlán akkor kérj segíséget esetleg az adóhivataltól.
7/17 anonim válasza:
Nekünk most jott meg. Szóval nézzétek meg a bankszamlát. :)
8/17 anonim válasza:
Férjem megkaptam pénteken, én még nem
Ezek szerint nem abc-ben haladnak :D
10/17 anonim válasza:
nekem most sem jött még meg, a férjemnek sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!