Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » SZJA visszatérítés, sokan...

SZJA visszatérítés, sokan megkapták már, van aki kevesebbet kapott mint ami járna?

Figyelt kérdés
Nekem jóval kevesebbet utaltak mint ami járna. Miért? Van valakinek tapasztalata?

2022. febr. 11. 17:11
 1/8 anonim ***** válasza:

Van ilyen, igen. De a legtöbb esetben rosszul gondolja az ember, hogy mennyit fog kapni.

Neked mennyit utaltak és mennyit kellett volna?

Mennyi volt tavaly az összes bruttód? Hány gyereked van és igénybe vetted-e év közben a kedvezményt?

2022. febr. 11. 17:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy már havonta visszakaptad a családi adókedvezményt? És annyival kaptál kevesebbet?
2022. febr. 11. 17:40
 3/8 anonim ***** válasza:
Vélhetően év közben már érvényesítettél kedvezményeket. Azt még egyszer nem kapod vissza.
2022. febr. 11. 18:15
 4/8 A kérdező kommentje:

Természetesen nem vettem igénybe semmilyen kedvezményt év közben, nyilván arról tudnék. Több kalkulátor is pontos összeget adott ki, teljesen egyezően az év közbeni befizetett adőelőlegemről. Nem szeretném számszerűsíteni, nem is ez a lényeg, de kb 60% át kaptam meg.

Járt már valaki így?

2022. febr. 11. 19:45
 5/8 anonim ***** válasza:
82%
Hát pedig számok nélkül a kutya nem mondja meg, mit számoltál el
2022. febr. 11. 19:55
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem jártam így. Forintra pontosan mindketten annyit kaptunk a férjemmel, amennyi jár.
2022. febr. 11. 20:10
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
809 000Ft a plafon. Több nem jár vissza...
2022. febr. 11. 20:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Én kb 50 ezerrel kevesebbet kaptam. De segond, az adóbevallásban majd rendezem.
2022. febr. 12. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!