Hogy van az a törvény hogy évente 200000 Ft-ért adómentesen adhatók el bitcoint?
Figyelt kérdés
2022. febr. 9. 06:28
11/39 anonim válasza:
Nem azt számolod el költségként, amit veszel a btc-ért, hanem ami btc-hez kapcsolódó köktség, pl transaction fee vagy hasonló.
12/39 A kérdező kommentje:
Na de a mobil munkaeszköz. Vagy. Az nem számít?
2022. febr. 9. 08:25
13/39 A kérdező kommentje:
Vagy mi fér még bele a hasonló fogalmába?
2022. febr. 9. 08:26
14/39 anonim válasza:
A mobil max akkor munkaeszköz, ha azt 100%-ban csak és kizárólag a kriptóhoz használod. Azt meg kizártnak tartom, hogy valóban így van.
15/39 A kérdező kommentje:
Na de nem az számít hogy kizártnak tartod e vagy sem hanem hogy mibe kerül a NAVnak bebizonyítani illetve egyáltalán nekem kell e bizonyítani vagy ők vizsgálják?
2022. febr. 9. 08:54
16/39 anonim válasza:
Jólvan, akkor költségelj el mobiltelefont a kriptoval szemben. A te felelősséged, hogy mit csinálsz. Az én, szakmainak nem minősülő, tanácsom az, hogy ne tedd.
17/39 A kérdező kommentje:
Na de nem szakmainak nem minősülő tanács kell. Találgatni én is tudok...
2022. febr. 9. 09:44
18/39 anonim válasza:
Lol, ez nem találgatás :) Ha szakmai tanács kell, olyan amiért a tanácsadó vállalja is a felelősséget, akkor azt nem itt fogod megkapni és nem is ingyen.
19/39 A kérdező kommentje:
Nem felelősségvállalásra gondolok hanem kb azt mondtad hogy vagy megbüntetnek vagy nem. ezt találgatásnak nevezik
2022. febr. 9. 11:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!