Ki mennyi szja-t kap vissza? És a házastársad?
Figyelt kérdés
2022. febr. 1. 15:11
1/12 anonim válasza:
1,5 milliót kapnék vissza de sajnos csak 809 000 ft-ot, a maximumot kapom majd.
2/12 anonim válasza:
809. Feleségem gyesen van, úgyhogy biztos kevesebbet.
4/12 anonim válasza:
Mi ketten együtt kb másfél milliót. Én olyan 700-at az szja-ból, 60 körül katából. Feleségem 750 körül, de ő csak szja-t.
5/12 anonim válasza:
775.000 forintot. Nincs házastársam.
6/12 anonim válasza:
Mi nem túl sokat. A pénz nagyobb részét én keresem, de én katás vagyok, úgyhogy részemről ugye 150 fix. A férjem kapja a családi adókedvezményt a 2 gyerekre, az előző munkahelyén meg nem is volt túl magas a bére, így olyan 200-220 körül kap majd.
8/12 anonim válasza:
"Kit mennyiért vett meg a Fidesz" rovatunkat látták...
9/12 anonim válasza:
#6 ezzel engem ugyan miért vett meg a Fidesz?
10/12 anonim válasza:
Én pont lefosom a fideszt. Nem én kértem ezt a pénzt, nincs is ráhatásom, hogy visszaadják-e. Hogy örülni fogok neki és jó helye lesz? Határozattan igen. Hogy ezt a fidesz ajándékának tartom-e és két hónap múlva melléjük ikszelek? Na a nagy lófäszt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!