Mikor kezdik kiküldeni az adóvisszatérítést?
Figyelt kérdés
2022. jan. 28. 08:37
1/11 anonim válasza:
Nyugodj meg, hogy ki fogják húzni a határidő végéig. Szóval 2 hét kb.
2/11 anonim válasza:
Gondolatban már el is költötted csirkefarhátra, mi?
3/11 anonim válasza:
Holnap már kapják azok, akiknek postai úton érkezik.
5/11 anonim válasza:
Én ma kaptam meg. De feleségemét még nem.
7/11 anonim válasza:
Tállai András
"Február 2-a és 4-e között kézhez kapják a családi adóvisszatérítés összegét azok a gyermeket nevelő szülők, akik a lakcímre utalást választották, illetve akiknek a családi pótlékot is a postás kézbesíti. Február 14-ig tehát minden jogosult megkapja az adóvisszatérítést."
Ezért küldték a mai napon a családi pótlékot, hogy ne ütközzön a kettő. A számlásoknak február 10-14.
8/11 anonim válasza:
Én számlásként kaptam mai napon.
9/11 anonim válasza:
Hát persze...csak te! Benne vagyok jó pár ilyen csoportban és érdekes módon az égvilágon senki nem kapta még vissza! Orbán Viktorhoz van szerencsém? :D
10/11 anonim válasza:
Leszarom a csoportjaidat, minek hazudnék? Hogy két nappal előbb jött mint neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!