Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Valaki megkapta már a visszadót?

Splash kérdése:

Valaki megkapta már a visszadót?

Figyelt kérdés
2022. jan. 22. 19:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Olyan fogalom mint visszadó nem létezik. Az a nyomtatvány neve volt, amit tavaly be lehetett adni. SZJA visszatérítés lesz, azt még senki nem kapta meg.
2022. jan. 22. 20:40
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen.
2022. febr. 2. 10:48
 3/8 anonim válasza:
0%

Ez engem is nagyon érdekelne.Ugyanis egyetlen fórumon,vagy közösségi oldalon nem lehet semmi konkrétumot olvasni,mindenhol a mellébeszélés megy,és konkrét összeget szerintem soha,sehol nem írtak le.

Egyébként le tudja olvasni mindenki az m30-as nyomtatványról az összeget,mármint,amit vissza fog kapni,a "Levont adóelőleg összege" sorban.

Nekem ott összesen 209 ezer Ft szerepel.6 órás vagyok,minimálbéres,2 gyerekem van,és nem én igénylem az adókedvezményt.

2022. febr. 6. 16:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Akkor mi a kérdés? 209.000 Ft-ot fogsz kapni most, a maradékot, ami a 480.000-hez hiányzik, azt az adóvisszatérítésben lehet kérni, ha a párod sem igényelte. Konkrét összegnek nem sok értelme van leírni a fórumokon, hiszen mindenkinek más lesz az összeg, más élethelyzetben van, stb.

Mi 700-at kapunk, a lányomék közel másfél milliót ketten, plusz még az adóbevallásnál is tudnak valamennyit érvényesíteni. De ezekkel az infókkal nem vagy előrébb, csak a sajátoddal. Úgy gondolom.

2022. febr. 6. 17:45
 5/8 anonim válasza:

3/4-es vagyok

Utolsónak:

Oké,én csak azt mondom,hogy annál kicsit részletesebben is tájékoztathatnák az embereket egy ilyen fontos dologról,mint hogy leírják,mi a maximálisan kapható összeg.Ugyanis nagyon megtévesztő,és az emberek többsége ezt a legnagyobb összeget is várja.

Csak néhány napja tettek ki olyan tájékoztatást egy oldalra,ahol már valóban ki tudod számolni,neked konkrétan mennyi jár.

Az m30-ról pl szinte senki se tudott,legalábbis az ismerőseim közt.

2022. febr. 10. 12:29
 6/8 anonim ***** válasza:

Neeee! Az M30-at csak januárban kapod meg, de nehogy ne legyenek már tisztában az emberek azzal, hogy mennyi szja-t vonnak tőlük havonta?! Minden hónapban megkapod a papírt, amin rajta van, csak össze kellett volna adni. Ne adj isten megnézni a járulék-adat kivonatot az ügyfélkapun.

Borzasztó az emberek pénzügyi kulturálatlansága.

2022. febr. 10. 17:12
 7/8 anonim válasza:

Utolsó:

Jó,de ezt miért nekem mondod?

Én tudom,mennyit kapok vissza,de sokan nem.

Borzasztó,hogy mennyi ember nem tud olvasni,biztos ezért nem megy a pénzügyi tájékozódás sem.

2022. febr. 11. 10:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát 7-es(pontosabban 3/4-es, mert ezt sem sikerült lemásolnod jól) azt hitted kivágtad magad, de látszik, hogy azt sem tudod merre vagy arccal előre. :D
2022. febr. 11. 15:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!