Az nem adócsalás hogyha a pincérek, konyhásnénik és a szakácsok esznek az étterem ételeiből ?
Ugye a tulaj megveszi a kft-re az alapanyagokat, amikből a szakács ételt főz. Ahol dolgozom ott az alapanyagokból vagy a menüből esznek ebédet ebédet és vacsorát az étterem dolgozói. De ez így sikkasztás.
Vagy repiadót kellene fizetnie az elfogyasztott ételek után vagy ki kellene fizetniük saját pénzükből az étel árát a dolgozóknak.
Úgy lenne törvényes. Tao és hipa alap is csökken, így a tulajdonos keményen adót csal.
Az a slusszpoén hogyha a nap végén tulaj visz haza ételt otthonra.
Nyomtató lónak nem kötik be a száját.
Ismered a közmondást?
Húbasszus... Én lektorként dolgozom, és ingyen elolvasom a könyveket.... A kiadó amúgy 5-6000 ft-ért adja.
Adócsaló lettem? :-DDDDDDDDD
Apám megveszi a hvg-t majd odadja nekem is elolvasni. Most akkor én is csaló vagyok?
Kérdező nem azt mondom hogy hülye vagy. Maradjunk annyiban, hogy furcsán vagy okos.
#8 (kerdezo) hiaba irod nagybetuvel, akkor se lesz igazad.
Ez ugyanis nem repi, hanem munkahelyi etkeztetes amit a ceg mondjuk 99%-ban tamogat majd a maradekot levonja a berbol. Ez teljesen fuggetlen attol a tenytol hogy amugy ok maguk foztek.
Ha mar Szilveszterkor is ezzel vagy elfoglalva mert a nyomorult senki eletedben ez jelenti az egyetlen szorakozast, legalabb csinalnad jol - kar hogy ahhoz is nulla vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!