Hogyan kell leadózni, az ilyen tevékenységet, ahol nem
lehet számlát kiállítani?
Figyelt kérdés
Itt arra gondolok, hogy a streamerek, hogyan adóznak? mint mondjuk a Twitchen, akik "adomány"-ként elnevezve kapják a pénzt. Vagy a webkamerás erotikus modellek, livejasmin,chaturbate stb.? Mivel, ilyen tevékenységeknél nem lehet számlát kiállítani, akkor, hogyan kell adózni? Van, olyan könyvelő, aki foglalkozik ilyennel?
Én foglalkozok ilyesmivel, de igazából ahány tevékenység, annyiféle megoldás kb. Pl nekem van onlyfanses meg chaturbates ügyfelem is, de ők számláznak.
2021. nov. 25. 21:32
2/8 anonim válasza:
KATA KFT stb stb
Bár hogy hajszál pontosan hogy megy az adózás azt nem tudom, gondolkodtam rajta én is hogy youtube-ozni kéne, mert ötletem az lenne, ráadásnak idehaza még nincs ilyen amire gondoltam.
De én is az adózáson csúszok meg hogy azt meg hogy...
Aztán meg ha belekezdek és elbacok valamit még jól meg is rángatnak a fináncok....
2021. nov. 27. 00:35
3/8 anonim válasza:
Erre vannak a szakemberek.
2021. nov. 27. 00:46
4/8 anonim válasza:
Akik annyiba kerülnek hogy nincs értelme bele se kezdeni ilyesmibe :D
Egy szó mint száz ha nem tudod magadnak megcsinálni az adózást semmiképp se kezdj bele!
2021. nov. 27. 00:52
5/8 anonim válasza:
Hát ha a tevékenységedből nem tudsz kitermelni egy 5-10 ezer forintos tanácsadás díját, akkor valóban ne kezdj bele :D
2021. nov. 27. 07:56
6/8 anonim válasza:
Egy 5-10 ezer forintos tanácsadással nem mész semmire egyrészt, másrészt az első félévben kb semmit nem kapsz a youtube-tól de talán jobb az első 1-évvel számolni...
Hacsak nem áll be valamelyik youtuber mögéd, és nem kezd el reklámozni, mellesleg nem 2 forint megvenni hozzá a cuccokat sem, ráadásnak míg beindul élned is kell valamiből, ráadásnak az elején heti 2-3 videó minimum, máskülönben nem futsz fel.
2021. nov. 27. 12:34
7/8 anonim válasza:
Másrészt nem 5-10 ezer forint a tanácsadás, az szinte csak az hogy szóba állnak veled :D
2021. nov. 27. 12:35
8/8 anonim válasza:
Vállalkozáshoz kell tőke, ez nem újdonság. Hidd el, nagyon is tisztában vagyok a tanácsadási óradíjakkal, ezzel foglalkozok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!