Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Internetes bevétel után hogy...

Internetes bevétel után hogy kell adózni?

Figyelt kérdés

Tulajdonképpen az érdekelne,hogy egy eleve csak 60 %ot kapó bevétel után kell-e egyáltalán adózni?

Azért kérdem mert nekem azt mondták hogy a levont 40 %ból azt rendezik az adóhatóságok felé.

Köszi a válaszokat

2021. okt. 31. 20:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Igen, de ha csak feleannyi sápot szed le az oldal, akkor még adózással együtt is több marad a zsebedben.
2021. okt. 31. 22:53
 12/14 A kérdező kommentje:

Hát az lehet

Egyébkent mivel nem vagyok vállalkozó illetve számlát sem tudok erről adni ezt hova kell beírni az adóbevallásba?

Illetve mivel igazolom? Bankszámlakivonattal?

Gondolom akkor az szja ami ha jol tudom 16 % utana kell befizetnem miutan megkapták a bevallásomat ugye?

2021. okt. 31. 23:07
 13/14 anonim ***** válasza:
15 az szja. És jó lenne tudni pontosan mivel foglalkozol, mert addig az adózásában sem tudok segíteni.
2021. okt. 31. 23:20
 14/14 anonim ***** válasza:

Tevékenységfüggő az adózás... Hol végzed? Mit csinálsz? Kinek dolgozol? Milyen formában. A két állam között van-e kettős adózást kizáró egyezmény vagy sem? Ha igen, mire vonatkozik az?

"Internetes bevétel" Mit értesz alatta?

Konkrétan semmit nem tudunk... De konkrétan!!!

2021. nov. 1. 05:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!