Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Irországból való rendelés...

Irországból való rendelés esetén ADÓ és VÁM?

Figyelt kérdés
Valaki meg tudná nekem mondani,hogy ha én Irországból rendelek,akkor kell adót és vámot fizetnem?Esetleg valakinek, valamilyen tapasztalata, aki rendelt már onnan?Előre is köszönöm a válaszokat!

2021. aug. 29. 16:21
 1/5 anonim ***** válasza:
2021. aug. 29. 16:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Írország EU-s tagállam, így mentesülsz a terhek alól.
2021. aug. 29. 16:31
 3/5 A kérdező kommentje:
Csak azért fura,mert az oldalon irva van,hogy tovabbi költségek merülhetnek fel (adó,vám) orszagoktol eltérően, gondolom azért mert, Iroszág nem képezi részét a schengeni térségnek.
2021. aug. 29. 16:40
 4/5 anonim ***** válasza:

3

Schengen egy külön biznisz. Az EU tagja akkor a vámunió tagja is. Azért van odaírva mert nem csak az EU-ban értékesítenek.

2021. aug. 29. 17:26
 5/5 A kérdező kommentje:
Rendben,igy már érthető.Köszönöm mégegyszer a válaszokat.Nem maradt más,mint a rendelés,igy majd le tudom irni a tapasztalatokat másoknak is. Szép napot!
2021. aug. 29. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!