Meddig nem kell kriptovaluta nyereségből adózni?
Ebben a linkben amit írtál, a felhasználó arról ír, hogy mindig ki akarja venni a nyereséget és, hogy az adóköteles-e. Hát az alap tőke Forintban megadott értéke fölött igen. Azonban elmondom, hogy az én szempontomból ez miért nem ér semmit.
Egyrészt a kriptó passzív jövedelem szempontjából most annyira hozamos nekem, hogy őszintén szólva az alap tőkémet is csak azért veszem ki mert családba van pár sötétség akinek fingja sincs az egészről (meg nem is érdekli őket a működése), de már így intuitíve megállapították, hogy bizony engem lehúztak 100% és nekik szeretnék bizonyítani.
Másrészt meg nagyon jó értéktartó is. Szóval gyakorlatilag indokolatlan, hogy miért kéne kivennem egyáltalán a pénzemet. Ráadásul már így is egy csomó helyen elfogadják. Meg egyébként is csak pár kattintás és már jön is a Visa Binance kártya.
Nincs akkora kockázat benne mint ahogy azt te gondolod, de ezt már leírtam neked egy másik topikba. Ha annyira kockázatos lenne, nem lenne benne 2 billió dollár.
A kockázat abba van ha nem értesz hozzá és nem kellő biztonsággal tárolod a pénzed. Ugyanis itt a pénz tárolásának a feladata is teljes egészében rád hárul. Cserébe viszont csak te férsz hozzá a pénzedhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!