Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Elfogadják ezt igazolásnak,...

Elfogadják ezt igazolásnak, és vajon megkapom az illetékmentességet?

Figyelt kérdés

800.000 ft a lakásvásárlásnál a vagyonszerzésem.

Hiánypótlással beküldtem egy olyant:

Másod állásom megbízási szerződését.

Egy kérelmet, hogy ezt az összeget ne vegyék figyelembe, arra hivatkozva, hogy nem biztosított a folyamatos jövedelem szerzés, és a szerződés nem kötelezi a munkaadómat, hogy munkát kapjak.

Egy fundamenta levelet, mely elutasítanak, hogy több adóságot nem tudunk kifizetni, ezért egy kezest kell bevonni, illetve hogy ők se vették figyelembe a másodállásom által keresett jövedelmet:"Nem tudjuk figyelembe venni a megbízási szerződését" Illetve "Nem biztosított a kölcsön folyamatos törlesztése."

(a szerződésben szerepel a kezesünk, és a kérelembe belefogalmaztam, hogy nem is kaptuk volna meg a hitelt, mert nem marad az alap megélhetéshez elegednő szabad jövedelmünk)

#adó #NAV #Vagyonszerzési adó
2021. júl. 28. 21:27
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Igen, a kiadásoknál meg általába a legfőbb létszükség-kiadásokat veszik figyelembe (lakhatással összefüggő mint rezsi, meg fennálló hitelek,kölcsönök, betegséggel összefüggő meg gyógyszerkiadások és kb ennyi)
2021. aug. 18. 00:25
 22/26 A kérdező kommentje:
elutasítottàk: röviden: 2019, ès 2020- ban 6-6 milliót kerestünk, (ebből èn 4.7 millió ft-ot) illetve az elmúlt 3 hónapban 600.000 ft nettó jövedelmünk volt XD a màsodàllàstól ők nem tekinthetnek el
2021. aug. 18. 14:35
 23/26 anonim ***** válasza:
Mondjuk várható volt 20 millás ingatlannál sajnos
2021. aug. 18. 19:57
 24/26 A kérdező kommentje:
semmi gind... A pàromèt befizetetem,az enyèmre meg rèszletet kèrek.... Csak idő kellett. A màsod àllàsom szeptemberbe kezdődik, ès októberben kapok onnan fizut... Ha minden igaz akkor sima gyalog lesz,2hónap alatt befizetem...
2021. aug. 18. 21:42
 25/26 anonim ***** válasza:
Úgy legyen...
2021. aug. 19. 17:19
 26/26 A kérdező kommentje:
Àmen...
2021. aug. 19. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!