Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Elfogadják ezt igazolásnak,...

Elfogadják ezt igazolásnak, és vajon megkapom az illetékmentességet?

Figyelt kérdés

800.000 ft a lakásvásárlásnál a vagyonszerzésem.

Hiánypótlással beküldtem egy olyant:

Másod állásom megbízási szerződését.

Egy kérelmet, hogy ezt az összeget ne vegyék figyelembe, arra hivatkozva, hogy nem biztosított a folyamatos jövedelem szerzés, és a szerződés nem kötelezi a munkaadómat, hogy munkát kapjak.

Egy fundamenta levelet, mely elutasítanak, hogy több adóságot nem tudunk kifizetni, ezért egy kezest kell bevonni, illetve hogy ők se vették figyelembe a másodállásom által keresett jövedelmet:"Nem tudjuk figyelembe venni a megbízási szerződését" Illetve "Nem biztosított a kölcsön folyamatos törlesztése."

(a szerződésben szerepel a kezesünk, és a kérelembe belefogalmaztam, hogy nem is kaptuk volna meg a hitelt, mert nem marad az alap megélhetéshez elegednő szabad jövedelmünk)

#adó #NAV #Vagyonszerzési adó
2021. júl. 28. 21:27
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
igen.... sajna ha várunk, akkor nem kaptuk volna meg, mert 4 órás munkaviszonyba tettek át. Szerencsère 1 hónap alatt meglett a bírálat 2. ra
2021. júl. 29. 11:40
 12/26 A kérdező kommentje:
mondjuk a B tervem az ha nem kapjuk meg akkor páromèt befizetem, az enyèmet meg 6 hónapra halasztom, majd egybe fizetem...
2021. júl. 29. 11:43
 13/26 anonim ***** válasza:

Ha te megkapod a részletfizetésre a kételmet, akkor az nem azt jelenti, hogy halasztod, majd egybe bedizeted

Ha megkapod a részletfizetési lehetőséget, és nem fizeted rendesen, akkor az egész fizetni való válik egybe esesékessé és ugrik a részletfizetési lehetőség is. N úgy működik, hogy halasztod azt majd egybe

Ha részletekbe fizetheted azt havonta fizetned is kell... Ne keverd össze a halasztással

2021. júl. 30. 18:52
 14/26 A kérdező kommentje:

nem rèszlet fizetèst írtam... rèszlet fizetèst nem valószínű hogy kèrni fogom...12 be írtam. Halasztom (nem rèszletfizetèst kèrek)

tehát aszony nevèn lèvő 400 enyi.èn is van 400

2021. júl. 31. 01:12
 15/26 anonim ***** válasza:
Szerintem halasztást nem fogsz kapni. Max részletfizetés amit megadnak. Vettél egy lakást 20 millióért, jelentős vagyont szereztél. szerintem ne várd, hogy majd ahhoz képest egy "kicsi" illetéket majd halasztani fognak engedni. A részletfizetés automatikusan évente 1-szer megjár, abba bízhatsz :) De szerintem elengedni nem fogják.
2021. júl. 31. 11:37
 16/26 A kérdező kommentje:
a vègeredmènyt minden kèppen le fogom írni
2021. júl. 31. 12:59
 17/26 anonim ***** válasza:

Halasztás szinte biztos, hogy nem járható út. Ott be kell nyújtanod hozzá valamilyen iratot, hogy a halasztott időpontban meg is tudod fizetni az adót. Például, hogy X. Y., akinek kölcsönt adtál, addigra visszafizeti Neked az adósságot, amiből megfizeted az államnak a hátralékot. Vagy egy bank akkor biztosítja a személyi hitelt, amiből megfizeted. Ilyesmik...

Annak, hogy Te megígérted a NAV-nak, hogy mondjuk 2 év múlva megfizeted a tartozásod, nem szoktak helyt adni. Igazolni kell, hogy lesz is rá fedezet abban az időpontban. :)

2021. aug. 3. 08:12
 18/26 anonim ***** válasza:
Végül elbíráltak valamit, kérdező? Mi lett az eredmény?
2021. aug. 17. 20:16
 19/26 A kérdező kommentje:
a hèten kapok választ, de multhèten kaptam már levelet, hogy 20 napon belül fizessem be. Ha negatív választ kapok akkor rèszletfizetès lesz. Egy csomó dolgot bekèrtek, telefon net, autóval kapcsolatos dolgokat. Múlhèten közöltèk ezeket nem veszik figyelembe a kiadásnál... vajon akkor mièrt kell beadni?
2021. aug. 17. 22:11
 20/26 anonim ***** válasza:
Mert nyilván mérlegelnek a költségeid alapján (kb abba a bizonyos kijövő tartalmadba is bele turkálva) hogy módodba áll-e befizetni vagy pedig legalább részletet adnak
2021. aug. 18. 00:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!