Elfogadják ezt igazolásnak, és vajon megkapom az illetékmentességet?
800.000 ft a lakásvásárlásnál a vagyonszerzésem.
Hiánypótlással beküldtem egy olyant:
Másod állásom megbízási szerződését.
Egy kérelmet, hogy ezt az összeget ne vegyék figyelembe, arra hivatkozva, hogy nem biztosított a folyamatos jövedelem szerzés, és a szerződés nem kötelezi a munkaadómat, hogy munkát kapjak.
Egy fundamenta levelet, mely elutasítanak, hogy több adóságot nem tudunk kifizetni, ezért egy kezest kell bevonni, illetve hogy ők se vették figyelembe a másodállásom által keresett jövedelmet:"Nem tudjuk figyelembe venni a megbízási szerződését" Illetve "Nem biztosított a kölcsön folyamatos törlesztése."
(a szerződésben szerepel a kezesünk, és a kérelembe belefogalmaztam, hogy nem is kaptuk volna meg a hitelt, mert nem marad az alap megélhetéshez elegednő szabad jövedelmünk)
Ha te megkapod a részletfizetésre a kételmet, akkor az nem azt jelenti, hogy halasztod, majd egybe bedizeted
Ha megkapod a részletfizetési lehetőséget, és nem fizeted rendesen, akkor az egész fizetni való válik egybe esesékessé és ugrik a részletfizetési lehetőség is. N úgy működik, hogy halasztod azt majd egybe
Ha részletekbe fizetheted azt havonta fizetned is kell... Ne keverd össze a halasztással
nem rèszlet fizetèst írtam... rèszlet fizetèst nem valószínű hogy kèrni fogom...12 be írtam. Halasztom (nem rèszletfizetèst kèrek)
tehát aszony nevèn lèvő 400 enyi.èn is van 400
Halasztás szinte biztos, hogy nem járható út. Ott be kell nyújtanod hozzá valamilyen iratot, hogy a halasztott időpontban meg is tudod fizetni az adót. Például, hogy X. Y., akinek kölcsönt adtál, addigra visszafizeti Neked az adósságot, amiből megfizeted az államnak a hátralékot. Vagy egy bank akkor biztosítja a személyi hitelt, amiből megfizeted. Ilyesmik...
Annak, hogy Te megígérted a NAV-nak, hogy mondjuk 2 év múlva megfizeted a tartozásod, nem szoktak helyt adni. Igazolni kell, hogy lesz is rá fedezet abban az időpontban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!