Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Melyik napi árfolyamot kell...

Melyik napi árfolyamot kell nézni ha pl januari fiz.határidejű számlákat ma euroban fizetnek ki?

Figyelt kérdés

Mert a logikam szerint a fizetési hatarido szerinti eur arfolyam adja meg a számlatartozás euros összegét.

Viszont amiért ha összeadom az összes kifizetetlen számla értékét ma, azaz amikor meghatározom azt hogy MA Ft-ban mekkora a tartozas, az MAI árfolyamon nezve ugye teljesen mas euros tartozas összeget dog eredményezni, mintha minden szamlát egyesével váltanék át eurora a fiz.hatarideje szerint es azokat az euros értekeket adnám össze.

A számlákon a fizetendő csak Ft értekben szerepel. De euroban lesznek/vannak reszletekben utalva a tartozasok.

#Ft számla euros ertéke
2021. ápr. 15. 09:35
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

#19: Hát akkor vonulj ki innen sértődötten....!

Másokon kéred számon azt, amit neked _alapból_ kéne tudni - már ha valóban pénzügyes vagy....

2021. ápr. 15. 13:19
 22/23 anonim ***** válasza:

Mellesleg a konyvelo sem tudja.

Ezt írtad. Akkor milyen válasz nem érkezett meg? Hitelüket vesztették? Jaj, szegény, akkor töröltetem is a helyes válaszomat, nehogy bátnsa a kis lelkedet.

2021. ápr. 15. 13:24
 23/23 A kérdező kommentje:

Nem vagyok megsértődve. Sokat innen amugy sem vártam.

A telj napra vonatkozo választ pedig figyelembe vettem. Írtam is erről. De valszeg nem olvasta az illetékes.

Szép napot

2021. ápr. 15. 14:34
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!