H deogyan adóztok az onlineallas.hu-ból beszedett fizutok után?
Figyelt kérdés
Akik ott dolgoznak azok hogyan adóznak?2021. ápr. 4. 03:20
1/9 anonim válasza:
Gondolom kataval fizetik a kata adot
2/9 anonim válasza:
Egy olyan cég, amelyik törvényesen foglalkoztat, az le is jelent az adóhivatalnak, bejelent a tb-nél.
Az adózás módja, gyakorisága sok mindentől függ. Ha vállalkozóként dolgozol egy cégnek, az adózás módja több tényezős. Nincs mindenkire igaz válasz.
De nyugi, az onlineallas.com (.hu nincs igazán), internetesmunka.hu oldalak mindegyik átverés.
3/9 anonim válasza:
Nem fura, hogy pl. az onlineallas.com üzemeltetője Brit Virgin-szigetekre van bejegyezve, a regisztrálás holland cégnél történt, és magyaroknak kínál munkát? A domain használó magánszemély.
4/9 A kérdező kommentje:
Az nem számít igazából, nekem az a fő hogy kifizetnek a munkámért és slussz. Igaz .com és nem .hu elírtam. Az adózás érdekel, az nem érdekel hogy milyen szigetekről csinálják. Olyanok válaszát várom akik ott dolgoznak szintén. A katáson már gondolkodtam, de másokra is kíváncsi vagyok.
2021. ápr. 4. 19:13
5/9 anonim válasza:
Te tudod. De ne gyere panaszkodni, hogy becsaptak. Én szóltam.
6/9 A kérdező kommentje:
Hálistennek nem csapnak be
2021. ápr. 8. 15:32
7/9 anonim válasza:
nem csapnak be, fizetnek tisztességesen. az más kérdés, hogy idióta 1 cég. de át nem vernek.
8/9 zsooo1975 válasza:
#4 - es írtam privátba. Megköszönöm, ha válaszolsz ;)
9/9 anonim válasza:
Adózni? Kamu cég. Magánszemély utalja a pénzt. Virgin-szigeteki pénzmosoda címe van megadva. Jó esetben pár 10 ezerről beszélünk. Ugye viccelsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!