Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi a véleményetek az onlineall...

Mi a véleményetek az onlineallas.hu támogatóiról, segítőiről?

Figyelt kérdés
Kedvesek? Bunkók? Igazságosak?

2021. febr. 22. 12:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Borzasztóak ahogy az egész cég. Mindenféle bagatell hülyeségért beléd kötnek, egész konkrétan keresik a hibát, ami szerintem nonszensz. Persze aki teljesen fogyatékos meg sokat hibázik azt szankcionálják, de itt nem erről van szó. Ők keresik a hibát, hogy tilthassanak, ami röhej kategória. Mintha nekik nem az lenne az érdekük, hogy minél több üzi menjen. Nagyon sokat felmondtak náluk mostanában, moderátorok, és támogatók is. Nem véletlen.

Megjegyzem nem lepődnék meg ha ez a kérdés is tőlük származna :D

Szóval, ideje lenne kicsit átreformálni ahogy csináljátok a dolgokat, mert hiába lesz forgalmatok, ha nem lesz ember aki megcsinálja! :)

Ha egy céget ennyit szidnak a neten, mint titeket, ott azért érdemes lenne elgondolkodni hogy valamit xarul csináltok :)))

2021. febr. 26. 19:02
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem vagyok támogató, egy dolgozó vagyok. Szerintem is nagyon basztatósak, és láttam, hogy valamelyik támogató eltűnt. Ma meg azt vettem észre, még ketten inaktívak lettek. Tényleg nem lehet véletlen... Viszont azt nem tudtam, hogy sok dolgozó is felmondott. Te honnan tudod?
2021. febr. 27. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!